kado man 50

Cadeau idee voor een man die 50 wordt

Als iemand 50 jaar wordt, is er wel reden voor een feestje.

Bij deze, en andere bijzondere leeftijden, wil je natuurlijk graag een origineel cadeau geven. De leeftijd 50 is ook vaak aanleiding voor grappen en grollen. Een paar voorbeelden van cadeautjes in iedere prijsklasse.

Vaak kom je leuke dingen tegen waarvan je denkt, oh dat is leuk, dat moet ik onthouden. Maar als iemand dan 50 wordt, ben je het vergeten. Daarom hier wat ideetjes om te geven voor een man die vijftig wordt. Heeft die man speciale hobby’s of eigenschappen, dan kan dat ook een aanknopingspunt zijn voor een cadeau.

Bekijk hier de cadeau ideeën voor een vrouw die 50 wordt.

Grappige cadeautjes

Er zijn allerlei t-shirts te koop voor als je 50 wordt (of een andere leeftijd). Van heel grappig en soms flauw tot gewoon heel leuk. Hetzelfde geldt voor sokken en schorten met opdrukken. Soms kan je de shirts die in allerlei kleuren en modellen verkrijgbaar zijn, zelf laten bedrukken met je eigen tekst/afbeelding. Let wel op dat het versturen van t-shirts die je wilt laten bedrukken kan wel wat langer duren. Je moet er dus op tijd bij zijn.

2

Kadootjes met het getal 50

Voorwerpen of gadgets waar het getal 50 in voorkomt, kunnen een leuk cadeau zijn. Denk aan mokken, glazen, dienbladen enz.

3

50 Stuks van iets

Het is een leuk idee om 50 stuks van iets te geven. Denk aan vijftig biertjes in een ‘schijt aan je leeftijd’ emmer, vijftig mini flesjes sterke drank, 50 repen chocolade, 50 euro’s of 50 eurocentmunten. Vijftig losse euro’s (of vijftig eurocenten of een andere munteenheid) in een leuke pot, spaarpot of opgeplakt in een fotolijst. Kijk hier voor meer leuke manieren om geld te geven.

Geboortejaar kado

Wat  ook leuk is, is iets uit het geboortejaar iemand die 50 wordt. Er zijn t-shirts, sokken, stropdassen en andere voorwerpen met geboortejaren erop. Maar ook historische kranten of zinken boren met informatie wat erop die dag of dat jaar in het nieuws was. Ook leuk zijn de manchetknopen gemaakt van kwartjes.

50 jaar pakket

Een leuk 50ste verjaardag pakket met allerlei grappige, leuke en lekkere spulletjes is ook een idee. Denk aan een leesbril, rimpelcrème, een neushaarknipper, zalf voor pijnlijke gewrichten, 50-plus vitamines, enz. Doe alles in een leuke mand met doorzichtig plastic en je hebt een top cadeau.

Kijk ook bij de cadeau ideeën voor als hij: