kado voor gamer

Cadeau idee voor iemand die van gamen houdt

Veel jongens en meisjes maar ook volwassenen gamen graag. Dat kan variëren van een spelletje op je mobiel tot een uitgebreide game op je computer of een spelcomputer. 

Veel games worden online gespeeld tegen elkaar of met elkaar. Er zijn hele communities. Dat kan redelijk verslavend werken maar het is wat veel jongeren het liefste doen in hun vrije tijd. 

Wie een cadeautje zoekt voor iemand die van gamen houdt, heeft het wat dat betreft makkelijk. Er zijn heel veel cadeautjes te bedenken. 

Game accessoires

Wie van gamen houdt verslijt behoorlijk wat accessoires. Die accessoires heb je meestal toch nodig om goed te kunnen spelen. Denk aan een gaming muis die snelle bewegingen kan maken, een game muismat of een gaming toetsenbord. Gaming muismatten zijn vaak groter dan de gewone muismatten en ze zien er flitsend uit. Gaming toetsenborden hebben soms mechanische toetsen en je kan er vaak meerdere toetsen tegelijk mee gebruiken. 

Headset en standaard voor headsets

We gamet heeft in de meeste gevallen een headset nodig. En wie al een headset heeft, kan vast een leuke standaard voor een headset gebruiken. Wie geen headset gebruikt, kan ook goede speakers gebruiken.

Gaming stoel

Wie veel achter zijn pc zit en veel gamet, moet natuurlijk goed zitten. Daar zijn veel mooie en stoere stoelen voor of hele playseats die ook nog eens goed zitten. 

Meer inspiratie nodig?

  • Voor gamers die racespellen doen is een racestuur een mooi kado. Er zijn ook racesturen met voetpedalen of hele racestoelen.
  • Er zijn ook cadeaubonnen die gamers online kunnen besteden aan apps, benodigdheden voor games, enz. 

Bekijk ook de kado ideeën als iemand een fan van Star Wars is