geslaagd examen kado
Photo by Logan Isbell on Unsplash

Cadeau voor iemand die geslaagd is

Iemand die geslaagd is voor zijn school examen verdient een cadeau. Gewoon om hem of haar te feliciteren, om te laten zien dat je trots bent en als beloning voor alle moeite van het leren, oefenen, enz. Bovendien is het halen van je eindexamen een mijlpaal en een afsluiting van een tijdperk. Daarna ga je waarschijnlijk van school af. Meestal naar een volgende opleiding of werken. Wil je geld geven dan vind je hier ideëen om op een leuke manier geld te geven.

Cadeau idee voor geslaagden

Wat geef je iemand die geslaagd is? Hieronder een paar ideeën.

Kaart met of zonder inhoud

Er zijn veel leuke kaarten te koop, speciaal voor iemand die geslaagd is. Gewone kaarten, grappige kaarten. Natuurlijk kan je geld bij de kaart doen of er bloemen, drank of wat lekkers bijgeven. Of stuur een leuke folie ballon met opdruk geslaagd.

Geslaagd gadget

Er zijn leuke gadgets te koop met grappige teksten. Mokken, knuffels, glazen, enz. Vul een mok met snoep om het nog leuker te maken. Er zijn ook sieraden die je cadeau kan geven bij een mijlpaal als afstuderen.

Iets lekkers

Iets lekkers zal ik de meeste gevallen een schot in de roos zijn. Iets van chocolade zoals een chocolade telegram, bonbons of een grote reep. Je kan natuurlijk ook zelf een blik vullen met snoep, drop of chocolade en er een leuke tekst opschrijven of er een kaartje bij doen. Een fles champagne met glazen is natuurlijk ook heel geslaagd…

  • Wil je liever geld geven? Kijk dan hier voor leuke manieren.
  • Een spaarpot, met of zonder inhoud is ook altijd welkom, zeker als de geslaagde gaat studeren.
  • Een kadobon om naar de film te gaan, voor een paar maanden Netflix of voor kleding is ook een mogelijkheid.