Cadeau voor vrouw die 50 wordt

Een cadeautje zoeken voor een vrouw die 50 wordt is niet altijd makkelijk. Iedere verjaardag is een kleine mijlpaal, maar 50 worden is een grote mijlpaal. Maar wat geef je een vrouw die 50 wordt?

Vaak kom je leuke dingen tegen waarvan je denkt, oh dat is leuk, dat moet ik onthouden voor als iemand 50 wordt. Maar op het moment zelf ben je het vaak week vergeten of kan je het niet meer vinden. Daarom hier wat ideetjes om te geven voor iemands vijftigste verjaardag.

Kleding of accessoires

Er zijn allerlei t-shirts, sloffen, sokken te koop voor als je 50 wordt (of een andere leeftijd). Van heel grappig en soms flauw tot gewoon heel leuk. Dit is onze top-3. Je kunt de shirts in allerlei kleuren en modellen kiezen en zelfs een t-shirt laten bedrukken met je eigen tekst/afbeelding. Let wel op dat het versturen van t-shirts die je wilt laten bedrukken kan wel wat langer duren. Je moet er dus op tijd bij zijn.

2

Cadeautjes met het getal 50

Voorwerpen of gadgets waar het getal 50 in voorkomt, kunnen een leuk cadeau zijn. Denk aan een verkeersbord met het getal 50, een mok of sokken met het getal 50.

3

50 Stuks van iets

Het is een leuk idee om 50 stuks van iets te geven. Denk aan een boeket met vijftig rozen of vijftig andere bloemen. Vijftig losse euro’s (of vijftig eurocenten of een andere munteenheid) in een leuke pot, spaarpot of opgeplakt in een fotolijst. Kijk hier voor meer leuke manieren om geld te geven.
 

Geboortejaar kado

Wat  ook leuk is, is iets uit het geboortejaar iemand die 50 wordt. Er zijn t-shirts, sokken en andere voorwerpen met geboortejaren erop. Maar ook historische kranten en DVD’s en uit het jaar dat je geboren bent, met informatie wat erop die dag in het nieuws was om met muziek uit dat jaar. Je kan ook een etiket voor een fles wijn of drank van je geboortejaar kopen, ontwerpen en printen.

50-Plus artikelen in een mand

Een leuk 50ste verjaardag pakket met allerlei grappige, leuke en lekkere 50-plus spulletjes is ook een idee. Denk aan een leesbril, rimpelcrème, 50-plus vitamines, een kunstgebit, wandelstok, steunzolen, enz. Doe alles in een leuke mand met doorzichtig plastic en je hebt een top kado.