bbq

Cadeau idee voor iemand die van barbecuen houdt

Sommige mensen zijn helemaal weg van barbecuen. Barbecuen wordt vaak beschouwd als een mannending, maar er zijn ook genoeg vrouwen die ervan houden. Bij het eerste straaltje zon of als de temperatuur het maar enigszins toelaat, steken ze de barbecue aan. Trouwens barbecuen in de winter kan ook prima.

Barbecue cadeau idee

Maar voor wie een cadeau of cadeau idee nodig heeft voor een man of vrouw die van barbecuen houdt, heeft geluk. Er is zoveel leuks te bedenken. Je hebt er ook best veel accessoires bij nodig. Behalve een goede barbecue heb je natuurlijk ook barbecue gereedschap nodig. Om af en toe eens wat nieuwe gerechten te maken is een leuk kookboek handig. In de meeste gevallen zijn deze barbecue spullen ook heel geschikt als vaderdag cadeau.

Barbecue

Het begint allemaal bij een goede barbecue. De variatie in grootte, kwaliteit, mogelijkheden en prijs varieert natuurlijk enorm. Er zijn hele grote buitenkeukens, maar ook hele kleine compacte barbecues die je mee kan nemen als je gaat kamperen of picknicken bijvoorbeeld. Hoewel de de echte barbecue fan het liefst op houtskool grilt, zijn er ook gasbarbecues, elektrische barbecues en en wat dacht je van een smoker barbecue waarmee je vlees en groenten een heerlijke gerookte smaak kan geven.

.

Barbecue accessoires

Goed barbecue gereedschap of leuke accessoires maken het barbecuen net even wat leuker en het resultaat beter natuurlijk. Denk aan barbecue handschoenen, een mooi of grappig schort, stevige spatels en tangen, een hamburgerpers, enz.

Barbecue smaakmakers

Een kruidenrub, of verschillende kruidenrubs, sauzen en andere smaakmakers zijn natuurlijk een ideaal en vaak betaalbaar cadeau voor iemand die graag barbecuet.

Nog meer inspiratie nodig voor een barbecue cadeau?

  • Rekjes voor spiesen
  • Een vleesmes of mooie set vleesmessen
  • Een snijplank voor vlees
  • Luxe aansteker voor de barbecue
  • Als iemand ook van koken houdt, vind je hier nog meer kado tips.