kado wijnliefhebber

Cadeau voor een wijnliefhebber

Ideeën voor een wijnkenner of iemand die graag wijn drinkt. Wat geeft je iemand die een wijnliefhebber is?

Bijzondere kurkentrekker

Een kurkentrekker is een voorwerp waar een echte wijnliefhebber echt niet zonder kan. Er zijn allerlei bijzondere kurkentrekkers. Heel leuk om cadeau te geven.

Kurkentrekkers zijn er in allerlei prijscategorieën, soorten en maten. Grappige kurkentrekkers in de vorm van een poppetje of dier. Een elektrische kurkentrekker die al het werk voor je doet. Goedkope kurkentrekkers zijn er al van rond de 5 euro tot dure wandkurkentrekkers van enkele honderden euro’s.

2

Wijnstopper

Als de kurk van de fles is en je drinkt de fles niet meteen helemaal leeg, dan is een wijnstopper handig. Wijnstoppers zijn er vaak in allerlei grappige uitvoeringen. Daarnaast zijn er ook wijnpompen, vaccuumpompen, druppelringen en andere wijnaccessoires. Dat zijn geschikte cadeautjes voor iedere wijnliefhebber.

3

Wijn drink je op de juiste temperatuur

Een echte wijnliefhebber drinkt de wijn natuurlijk graag precies op de goede temperatuur. Daar zijn verschillende handige gadgets voor zoals wijnthermometers, wijnbeluchters, wijnkoelers en decanteer karaffen. Dat zijn leuke en luxe dingen om cadeau te geven.

ook