kado voor koffieliefhebbers

Cadeau voor iemand die van koffie houdt

Als koffieliefhebber begint de dag pas goed na de eerste kop koffie. Maar zoveel mensen, zoveel voorkeuren voor koffie. Daardoor zijn er voor de echte koffieliefhebber gelukkig genoeg leuke cadeautjes te bedenken. Cadeautjes om koffie mee te zetten, om koffie nog lekkerder te maken of om koffie in te serveren of om de koffie mee te nemen en warm te houden voor onderweg.

Dit zijn onze suggesties voor een origineel koffiecadeau:

1

Koffiebekers om je koffie uit te drinken

Leuk om kado te geven: een mok met je eigen foto of tekst. Voor iemand die ’s ochtends snel de deur uit moet is een koffiebeker om mee te nemen ideaal. Liefst eentje die de koffie warm houdt, dus een thermosbeker of koffiebekers on the go. Speciale mokken om café latte of een andere speciale koffie te maken zijn ook een heel goed cadeau.

Om koffie nog lekkerder te maken

Koffie is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten cups, pads en capsules, maar de echte koffieliefhebber weet dat verse koffie het lekkerst is. Daarvoor heb je verse koffiebonen nodig en een koffiemolen om ze te malen. Op die manier blijft je koffie lekker lang vers. Opgeklopte melk is een ander ingrediënt om de lekkerste latte macchiato of cappuccino te kunnen maken. Die melk kan je natuurlijk met de hand opkloppen. Maar waarom zou je als er ook elektrische melkopschuimers zijn. Neem ook even een kijkje bij de barista accessoires zoals cacaostrooiers en cappuccino sjablonen.

3

Koffiemachines

Koffiemachines of koffieautomaten heb je in allerlei soorten en maten. Van volautomatische espressoapparaten die zelf bonen maken en melk opschuimen tot handige kleine apparaatjes voor koffiecups in doet en waarmee je simpel met de druk op de knop een lekkere kop koffie zet. Maar ook apparaten om koffie op een speciale manier te zetten zoals percolators of cafétieres.

ook

Meer ideeën nodig?