keuken organisers

Top-3 organizers voor de keuken

De keuken gebruik je over het algemeen meerder keren per dag. Wel handig dus als je keukenspullen een beetje goed georganiseerd zijn.

Om je keuken opgeruimd te houden, kan je het beste zorgen dat alles zijn eigen plek heeft. Op die manier weet je dan precies waar je iets kan vinden. Uiteindelijk scheelt het je ook tijd omdat je niet telkens naar je spullen loopt te zoeken. Gelukkig zijn er heel veel handige keuken organizers die je daarbij kunnen helpen.

Aanrecht organizers

Aanrecht organizers of gootsteenkast organizers zorgen dat spullen als afwasmiddel, afwasborstels, doekjes en sponzen niet meer los op het aanrecht hoeven rond te zwerven, maar ieder hun eigen plekje hebben. Ook allerlei keukenhulpjes zijn heel handig, maar zorg dan wel dat ze een vaste opbergplek hebben en dat je ze makkelijk kan pakken.

Kruiden organizers

Wie graag kookt, heeft vaak veel kruidenpotjes en andere smaakmakers. Als je al die potjes en flesjes los in de kast zet, dan is de kans groot dat je  iedere keer lang aan het zoeken bent voor je het goede kruidenpotje hebt gevonden. Dat kan ook anders gelukkig. Met slimme kruidenrekken, kruiden carrousels of kruiden organizers bijvoorbeeld.

Keukenkast en keukenlade organizers

Keukenspullen zijn vaak lastig op te ruimen. Ze hebben allemaal aparte vormen waardoor ze veel ruimte innemen en zich ook niet makkelijk laten stapelen. Denk bijvoorbeeld aan koekenpannen of deksels van pannen.

De grote brede keukenlades van tegenwoordig zijn handig omdat je er veel in kwijt kan. Maar ze kunnen ook zo groot zijn dat er niets meer in terug kan vinden. Ook hier kunnen allerlei hulpjes en handige organizers helpen om de orde in keukenkastjes en keukenlades te houden.

Hier vind je meer handige organizers voor in huis