kado voor iemand die van koken houdt

Kado voor iemand die van koken houdt

Als je weet dat iemand van koken houdt, dan is het niet zo moeilijk om daar een kadootje voor te bedenken.

Er zijn genoeg kookgadgets en hebbedingen voor in de keuken. Nuttige spullen zoals een weegschaal, een oventhermometer of als je budget het toelaat een keukenmachine. Een leuk kookboek is ook een idee of wat luxe ingrediënten om mee te koken, zoals bijzondere kruiden, een goede kwaliteit olijfolie of een bijzondere balsamico azijn.

1

Leuke keuken- en kookgadgets

De kunst is om iets te kiezen dat grappig is, maar wat iemand toch goed kan gebruiken. Een schort bijvoorbeeld is altijd handig om je kleding te beschermen tegen vlekken en spatten. En als het dan ook nog een leuk keukenschort is, dan zal iemand het met plezier dragen.

2

Nuttige keukenspulletjes

Dingen die je zelf misschien niet zo snel koopt, maar die wel leuk en handig zijn in de keuken. Denk aan een vleesthermometer, onmisbaar als je vlees mals en gaar wilt maken, een keukenweegschaal om nauwkeurig ingrediënten af te kunnen meten. Een mooi peper- en zoutstel is ook nooit weg.

3

Luxe keukenkadootjes

Mooie, luxe kadootjes voor in de keuken die handig zijn én er mooi uitzien. Een Kitchenaid keukenmachine is de droom van iedere keukenprins(es). Maar ook met een ijsmachine of luxe broodrooster zal je iemand een plezier doen. Een tajine, om gerechten uit het Midden-Oosten te bereiden is ook een leuk idee. Tajines zijn er in allerlei prijsklassen, maten en soorten materiaal.

Meer ideeën voor iemand die van koken houdt…