cadeau dat door brievenbus past

Brievenbus cadeautjes

Soms ben je niet in de gelegenheid om zelf naar een verjaardag te gaan. Natuurlijk kan je een kaart sturen of een cadeaubon, maar nog leuker is het als je een cadeautje stuurt of laat sturen. Een brievenbus cadeautje is dan extra handig omdat ze er niet voor thuis hoeven te blijven.

Niet alles past door de brievenbus natuurlijk, maar tegenwoordig zijn er veel speciale cadeau ideeën die wel door de brievenbus passen. Ook heel geschikt voor Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag.

Bloemen

Ja, je leest het goed. Een boeket bloemen kan je prima laten versturen zodat ze door de brievenbus kunnen. Je kan zelf kiezen wat voor soort bloemen en je kan ook voor droogbloemen kiezen. Ook bepaalde planten kan je als brievenbus cadeautje versturen. Een aantal zaden om zelf kruiden, planten of groenten te kweken is natuurlijk ook heel leuk!

Iets lekkers

Chocola, koffie of thee of andere lekker dingen kan je makkelijk zo verpakken dat het door de brievenbus past. Wie is daar nu niet blij mee?

Originele verwen producten

Er zijn nog meer originele brievenbus cadeautjes waarvan je misschien niet wist dat ze er waren. Wat denk je van een zakje geluk, een bioscoopkaartje met lekkers voor bij de film of zaden om zelf klavertje-vier plantjes te kweken…