kadobon online kopen

Cadeaubon geven

Een cadeaubon is leuk om te geven.

Je kan natuurlijk ook gewoon geld geven, of geld op een leuke manier geven, maar als je een cadeaubon geeft weet je zeker dat het niet aan de boodschappen besteed wordt. Er is een ruime keuze in cadeaubonnen en die keuze wordt alleen maar groter.

Laat de bon direct naar de persoon sturen aan wie hem wilt geven of naar jezelf en geef hem persoonlijk. Het bedrag kan je meestal zelf bepalen en ligt ergens tussen de 5 euro en 150 euro.


Eet&drink bonnen

Wil je iemand trakteren op een high tea, een borrel of een diner? Dan is een bon een goed idee. Wil je wat minder uitgeven? Dan is een bon voor koffie en gebak voor twee ook een leuk idee. Bij de meeste kaarten kan je zelf het bedrag bepalen.

Lees, kijk of luisterbon

Iemand die van boeken en lezen houdt, doe je geen groter plezier dan met een boekenbon. Met een bon kan iemand zelf iets naar zijn eigen smaak uitkiezen. Maar er is meer. Misschien vind je het leuk om iemand een maand of een paar maanden Netflix cadeau te doen of een tegoed voor Storytel om naar luisterboeken te kunnen luisteren.

Bekijk nog meer boeken-, e-boeken en tijdschriftenbonnen

Cadeaubon

Weet je niet precies wat je iemand moet geven? Dan is een winkel kadobon ideaal. Geef iemand een bon om te besteden bij een leuke winkel zoals de Hema, Mediamarkt, BCC of Bijenkorf kadobon of voor Intratuin. Maar ook voor verschillende drogisterijen, parfumeriën of winkels als Prénatal zijn er kaarten beschikbaar. Natuurlijk kan je die kaarten ook online besteden.

Meer digitale cadeaubon

Kaart voor een dagje uit

Geef iemand of een heel gezin een bon om te besteden bij een bezoek aan de Efteling of geef iemand een proefpakket om te besteden bij Holland Casino, bij een beauty- of wellness center of bij Weekendjeweg.nl

Cadeaubon Weekend weg