theeleut

Cadeau voor iemand die van thee houdt

Er zijn best veel mensen die dol zijn op thee. Echte theeleuten dus. Er zijn natuurlijk veel soorten thee. Echte thee: groene, zwarte of witte thee afkomstig van de theeplant Camellia sinensis en kruidentheeën. Thee is is bovendien best gezond. Zeker als je het zonder suiker drinkt. Kruidenthee is strikt genomen geen echte thee maar wordt vaak zo genoemd en heeft zijn eigen gezondheidsvoordelen. En natuurlijk kan thee talloze smaakjes hebben. Dat maakt het een drankje dat niet snel gaat vervelen.

Cadeau idee voor een theeleut

Wil je iemand een kado geven dat iets met thee te maken heeft, dan heb je een ruime keus. Theepotten, thermosbekers of thermoskannen, thee in verschillende smaakjes, leuke bekers, theedozen, theemutsen of een theeservies zijn dan allemaal leuke opties.

Theepot

Sinds er één persoons theezakjes bestaan worden theepotten een stuk minder gebruikt. Dat is eigenlijk jammer want het heeft iets gezelligs zo’n theepot op tafel. Kies voor een theepot met of zonder filter of warmhouder. Bovendien kan je een theepot kiezen die past bij jouw woonstijl of jouw smaak.

Theedoos

Een theedoos, al dan niet gevuld met theezakjes is een heel leuk kado voor een thee liefhebber. Zo’n doos is leuk voor eigen gebruik, maar ook voor gasten om ze zo een theezakje naar hun smaak te laten kiezen.

Thee accessoires

Er zijn oneindig veel leuke thee accessoires die heel geschikt zijn om als kado te geven. Een leuke theebeker of theeglas, een theelicht of een grappig thee-ei. Dit zijn maar een paar voorbeelden.

Nog meer ideeën voor theedrinkers….

  • een theemuts (het klinkt een beetje als een scheldwoord) is misschien wat ouderwets, maar je hebt hele leuke, moderne theemutsen. Een leuk kado voor iemand die al een theepot heeft.
  • een fluitketel of waterkoker
  • een thermoskan of thermosbeker voor hete thee onderweg
  • chocolaatjes of koekjes voor bij de thee
  • thee met bijzondere smaakjes
  • een bon voor een high tea
  • een boek over thee