kado relax

Top-3 cadeaus voor iemand die gestrest is

Wie hard werkt en/of een druk gezin heeft, kan makkelijk gestrest raken. Stress is op de lange duur voor niemand goed. Zoek je een cadeautje voor iemand die het altijd druk heeft en redelijk gestrest is? Dan hebben wij een paar leuke ideeën voor je waarmee je die persoon helpt te ontspannen.

Kalmerende bad- en douche spullen

Een bad relaxt en ontspant je spieren. Leuke spulletjes om een ontspannend bad nog fijner te maken zijn altijd welkom. Denk aan een badkussen waarmee je lekkerder zit in, een badrekje waar je een drankje en andere spulletje op kan zetten. Of van die leuke kleurige bruisballen die je badwater een heerlijke geur geven.

Ontspannen door verwarmen of masseren

Warmte werkt ontspannend en masseren helpt gespannen of overbelaste spieren te ontspannen. De volgende voorwerpen zijn voorbeelden van cadeau ideeën die hierbij helpen. Een massagekussen bijvoorbeeld verwarmt en masseert. Een massage gun klopt en masseert en dat zorgt razendsnel voor soepele spieren. Een oogkussen is prettig bij stress en hoofdpijn en zorgt dat je beter kan slapen

Aromatherapie

Geuren hebben invloed op je stemming. Bepaalde geuren werken ontspannend en andere geven je juist extra energie. Een aroma diffuser bevochtigt de lucht en verspreidt daarbij een geur naar keuze. Verschillende etherische oliën hebben allemaal hun eigen geur en werking. Geurkaarsen zijn er in allerlei soorten en maken en dat maakt ze tot een ideaal cadeau.

Lezen is ook ontspannend. Een boekenbon is daarom ook een prima idee