pasen kado

Top-3 Pasen cadeau ideeën

Leuke cadeautjes om met Pasen te geven. Misschien ga je bij iemand op bezoek of is iemand rond Pasen jarig. Bij Pasen denk je natuurlijk vooral aan eieren en misschien aan de paashaas. Maar er zijn nog wel wat leuke cadeautjes te bedenken.

Iets met eieren

Eieren horen bij Pasen. Eieren om te eten of om te beschilderen eieren om in de boom te hangen, eieren om te verstoppen en natuurlijk chocolade paaseitjes. In ieder geval zijn er genoeg ideeën om jezelf of iemand anders met een paasei als cadeau te verrassen.

Paasstickers voor het versieren van eieren
Chocolade paaseieren
Eierdopjes voor Pasen

Iets met een paasversiering

De paashaas en paasversieringen horen bij pasen. Het zal je verbazen hoeveel leuke spullen met paashazen er zijn. Zo zijn er hele pakken om je als paashaas te verkleden maar ook tafelkleden en paashangers voor paastakken, paasstukjes en paasmandjes.

Paashangers
Paaskleed
Paas verkleedspullen

Koken, bakken en eten met Pasen

Met Pasen wordt er natuurlijk lekker gegeten. Bij een Paasontbijt kan je een leuk servies, leuke servetten of leuke eierdopjes gebruiken. Dat ziet er meteen leuk uit. Maar ook voor mensen die graag bakken zijn en leuke uitsteekvormpjes, bakvormen of chocoladevormen met als thema Pasen. Leuke dingen voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

Paasservies
Bakvorm Pasen
Uitsteekvormpjes Pasen