boek lezen

Boek cadeau

Met een boek doe je iedereen een plezier

Hoe meer je van iemand weet hoe makkelijker het is om een boek te kiezen dat bij iemand past. Het is vaak leuker om een echt boek cadeau te geven. Maar veel mensen geven de voorkeur aan een e-boek of luisterboek. Die kan je ook heel goed cadeau geven. Bovendien zijn ze heel geschikt als last-minute cadeautje.

Thrillers

Een spannend boek waarbij je op het puntje van je stoel zit en niet wil stoppen met lezen. Dat is natuurlijk een superleuk cadeau voor iemand. Nederland heeft een aantal populaire thrillerschrijvers. Denk aan Suzanne Vermeer, Linda van Rijn of Esther Verhoef. Houdt iemand meer van psychologische thrillers dan zal een boek van Nicci French, Karen Slaughter of Tess Gerritsen zeker goed in de smaak vallen.

bekijk meer thrillers

Kleurboeken voor volwassenen

Kleurboeken voor zowel kinderen als volwassenen zijn razend populair. Geen wonder ook, want kleuren wordt als iets ontspannends gezien. Er zijn ook veel kleurboeken met een bepaald thema, zoals natuur, bloemen, sprookjes, dikke dames, Harry Potter, mandala’s. Je kan er ook kleurpotloden, stiften of verf bijgeven om het helemaal compleet te maken.
 

Bekijk meer kleurboeken voor volwassenen

Gezonde kookboeken

Wie van boeken, koken en gezond houdt, geef je natuurlijk een gezond kookboek. Daar zijn er verschrikkelijk veel van en dat geeft iemand allerlei inspiratie om gezond te koken of te bakken.
 
bekijk meer gezonde kookboeken

Populaire boeken op dit moment

Vind je het lastig om een boek voor iemand te kiezen? Kijk dan even naar de top-10 van meest populaire en meest verkochte boeken van dit moment. Misschien brengt het je op een idee.

Alternatieven

Denk ook aan

  • een agenda
  • een kalender
  • een tijdschrijft
  • een e-book
  • een e-boeken abonnement

Nog niks gevonden?

Vind je het te moeilijk om iets voor iemand uit te kiezen, geef dan een bon zodat ze ze zelf een boek kan uitzoeken.