kado voor iemand die graag reist

Kado idee voor iemand die van reizen houdt

Er zijn veel mensen die graag op reis gaan, nieuwe plaatsen bezoeken in vreemde plaatsen of verre oorden

Mensen die van reizen houden, brengen vaak veel tijd door in bussen, vliegtuigen of andere vervoersmiddelen.  Om die tijd zo aangenaam mogelijk met maken, kan je best een paar aardige kadootjes bedenken. Een nekkussen voor in het vliegtuig, goede draadloze oortjes of een koptelefoon.

Natuurlijk nemen reislustige types veel souvenirs mee terug van al die reizen. Iets om die souvenirs te bewaren of om foto’s te bewaren, af te drukken of op een bepaalde manier zichtbaar te maken is een ook een leuk idee.

Verder zijn er allerlei gadgets met wereld- of landkaarten die niet alleen handig zijn maar ook leuk zijn om te zien.

Wereldkaarten en wereldbollen

Heel leuk zijn de wereldkaarten om op aan te geven waar je allemaal geweest bent of nog naar toe wilt. Maar er zijn meer voorwerpen met een kaart waar je reizigers een plezier mee kan doen.Comfortabeler reizen

Er zijn ook allerlei kadootjes te bedenken om het reizen prettiger en comfortabeler te maken. Denk aan een reiskussen, reisdeken en zelfs een reiswekker. En wat denk je van een reisklamboe voor mensen die naar tropische oorden gaan en zo rustig kunnen slapen.

Reis tech gadgets

Op reis wil je natuurlijk graag foto’s maken. Dus wat denk je van een mobiele foto printer, een powerbank zodat je je camera of mobiel extra kunt opladen of een geheugenkaart om nog meer foto’s op te slaan? Of een e-reader zodat je niet met een hele stapel boeken in je koffer of rugzak hoeft te sjouwen. Of een reisstekker zodat je overal ter wereld je spullen in het stopcontact kunt steken.Wie reist wil spullen meenemen. Een koffer, reistas of rugzak is daarom een uitstekend kado.