eetbaar kado

Een eetbaar kado geven

Zoek je een kado voor iemand die van lekker eten houdt?

Iemand die graag snoept, dol is op chocolade of gewoon graag lekkere dingen eet, kan je natuurlijk heel goed een eetbaar kado geven. Er zijn natuurlijk mensen die er van houden om zelf dingen te koken of te bakken. Maar de kadootjes hieronder zijn meer bedoeld om kant-en-klaar te geven.

1

Eetbaar boeket

Een boeket bloemen geven is natuurlijk altijd leuk, maar wil je eens iets anders, geef dan eens een eetbaar boeket. Een boeket gemaakt van snoep, chocolade, fruit of van theezakjes. Dat ziet er leuk uit en zal zeker in goede aarde vallen. Bovendien kan je er telkens iets van af snoepen.
meer snoepkado’s

Chocolade altijd goed

Er zijn maar weinig mensen die je geen plezier doet met chocolade. Met chocolade bonbons of een kado van chocolade kan je eigenlijk bij iedere gelegenheid aankomen. Maar chocolade kadootjes zijn er in allerlei vormen. Er zijn ook chocolade harten, chocolade champagneflessen, chocolade schoenen, sleutels of letters.Potten, flessen of trommels gevuld met lekkers

Pak een mooie pot jam, een pot drop of noten mooi in, en je hebt een super kado.  Voor de mensen die niet van zoetigheid houden, zijn er ook mogelijkheden genoeg. Denk aan een mooie fles olie, (kruiden)azijn, een pot bijzondere mosterd of chutney bijvoorbeeld. Een doosje macaroons is ook een mooi kadootje dat er nog mooi uitziet ook.