kado voor mobiele telefoon

Kado idee voor iemand die van zijn mobiele telefoon houdt

Er zijn genoeg mensen, hele jongen en ook best wat oudere. Ze zijn zo verknocht aan hun mobiel dat ze hem altijd in hun hand hebben. 

Niet zo gek want mobiele telefoons zijn echte alleskunners. Het is een radio, tv, bioscoop, telefoon. fototoestel en spelletjesautomaat ineen.

Als iemand altijd zo druk is met zijn mobiel, wat kan je ze dan nog kado geven? Gelukkig is her een heleboel te bedenken.

Mobiele telefoon gadgets

Er zijn heel wat nuttige en leuke gadgets voor je mobiele telefoon. Wat denk je bijvoorbeeld van een waterdichte telefoonhoes of waterproof bag voor je telefoon. In zo’n zak kan je onder water of in de douche toch je mobiel nog bedienen. Verder zijn er carkits om je mobiel een goed plekje te geven in de auto of een sportarmband voor je mobiele telefoon.

Telefoonhouder
Waterdichte drijvende telefoonhoes
Dashcam

Mooiere foto’s maken met je mobiel

Foto’s of filmpjes maken is natuurlijk een belangrijke functie van je telefoon. Behalve de selfiestick en extra lenzen voor je mobiel zijn er ook kleine mobiele printers zodat je meteen je foto’s die je met je mobiel gemaakt hebt, kan uitprinten. Is je selfiestick te lang of je arm te kort, dan heb je iets aan een remote shutter.

Je mobiel onderhouden, opladen schoonhouden

Ben je op zoek naar een kado dat zowel leuk als nuttig is, dan zijn er genoeg dingen waarmee je iemand die van zijn mobiele telefoon houdt een plezier kan doen. Een apparaat dat je altijd in je handen hebt, overal mee naar toe neemt en overal neerlegt mag je best wel regelmatig schoonhouden. Daar zijn schoonmaak kits voor. Natuurlijk wil je wel dat je mobiel altijd opgeladen is en dat je nooit met een lege batterij komt te zitten. Daarvoor heb je draadloze laders en powerbanks.

Mobiel schoonmaken
Powerbank
Draadloze oplader

Meer ideeën nodig

Andere ideeën zijn om iemand een kadobon te geven of een bon voor een lidmaatschap voor een bepaalde tijd voor Netflix of Spotify.

Houdt iemand ook van gamen? Kijk dan bij de kado ideeën voor iemand die van gamen houdt.