kado idee voor natuurliefhebber

Kado idee voor iemand die van de natuur houdt

Veel mensen trekker er graag op uit, de vrije natuur in. Dat kan wandelend of fietsend. Misschien wil je genieten van de frisse lucht of van het mooie uitzicht. Een ander doet het om dieren en met name vogels te spotten of bijzondere planten te zoeken.

Als de natuur je hobby is, zijn er veel leuke kado ideeën te bedenken. Een mooie verrekijker bijvoorbeeld of een picknickset. Vaak gaat de liefde voor de natuur hand in hand met fotograferen. Bekijk in dat geval ook de kadootjes daar.

Picknick spullen

Wie van de natuur houdt, houdt meestal ook van picknicken. Lekkere snacks, broodjes en drinken mee in de picknickmand en een mooi plekje zoeken om het op te eten. Daar horen allerlei leuke kadootjes bij. Denk aan een thermosfles, een picknickmand of picknickkleed of picknick rugzak.

Verrekijkers

Als je in de natuur loopt, wil je natuurlijk niks missen. Vogels, vlinders, wild of andere dieren bekijken, daar kan je heel goed een verrekijker bij gebruiken. Er zijn verschillende soorten verrekijkers, sommigen zijn ook geschikt om ’s nachts meet te kijken. Anderen hebben een telescoop functie zodat je ook naar de sterren kan kijken.

Iets om de natuur in huis te halen

In Nederland werkt het weer niet altijd mee en breng je ook veel tijd binnen door. Dus waarom niet wat natuur naar binnen halen? Dat kan letterlijk door planten of bloemen of iets waar je planten of bloemen in kan zetten, maar ook figuurlijk door leuke en handige accessoires met een plant- of bloem motiefje of nog leuker een klein terrarium.Voor kinderen…

Veel kinderen houden ook van de natuur en vooral van dieren.  Daar zijn ook een aantal leuke kadootjes voor te bedenken…