Valentijn kadootjes

Wil je iemand verrassen met een cadeautje voor Valentijn?

Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag dat verliefden en geliefden elkaar een cadeautje geven. Hartjes, rozen, lieve, romantische kaarten met mooie teksten en chocolade zijn favoriet. Roze en rood zijn kleuren die bij Valentijn horen.

Je kan ook stiekem een cadeautje (laten) bezorgen of een kaart sturen aan iemand op wie je een oogje hebt. Je kan het zo lief, gek, duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Wil je er geen geld aan besteden, maak, kook of bak dan iets zelf. Dat zijn vaak de leukste en persoonlijkste kadootjes.

1

Iets met een hart

Iets met een hart doet het altijd goed. Een hart is het teken van de liefde. Kleine hartjes, grote harten.2

Een echte ring of nepring

Een ring is natuurlijk iets bijzonders om te geven. Maar bent je nog niet zo ver in je relatie of wil je het nog niet zo serieus maken, dan is een nepring of fopring natuurlijk wel een leuk en grappig kado. Tenminste als iemand gevoel voor humor heeft…Op zoek naar een echte ring?

3333

Spannend spel

Een spel om samen te spelen. Dit soort spellen zijn niet alleen leuk en romantisch om te spelen, je leert elkaar ook beter kennen. Stel elkaar spannende vragen of romantische opdrachten.meer

Ben je op zoek naar meer romantische kado ideeën?

  • Bloemen doen het altijd goed. Rozen zijn de valentijnsbloemen, maar iemands lievelingsbloemen kan natuurlijk ook.
  • Een filmpakket met een DVD van een romantische film, flesje wijn erbij en wat lekkere hapjes om samen kijken natuurlijk
  • Parfum of badschuim
  • Kaarsen
  • Chocolaatjes, mag in de vorm van een hart, maar hoeft niet natuurlijk.
  • Een fotolijstje met een romantische foto van jullie samen
  • Een geheel verzorgd weekendje weg