kado voor je hond

Kadootjes voor een hond

Voor honden of voor hondenbaasjes zijn heel veel leuke cadeautjes te bedenken. En dat hoeft echt niet alleen voor dierendag.

Je wilt je hond natuurlijk af en toe verrassen met wat leuks of lekkers. Maar hondenbaasjes zullen het ook leuk vinden om een leuke halsband of speeltje te krijgen waar ze met hun hond mee kunnen spelen. Geef een hond wel altijd iets dat voor de leeftijd en vooral de grootte van de hond geschikt is. Let er ook op dat speeltjes stevig genoeg zijn en niet gemakkelijk kapot te bijten. Voor baasjes die net een nieuwe hond of pup hebben, is een boek over de opvoeding van honden altijd een prima idee.

Honden speeltje

Ieder huisdier heeft zijn favoriete speeltjes. En het zal je verbazen hoeveel leuke en grappige speeltjes er voor honden te krijgen zijn. Een hondenpuzzel bijvoorbeeld, waarbij je hond wat meer moeite moet doen om zijn snack te vinden. Vrij nieuw zijn de snuffelmatten om honden hun intelligentie te trainen of te voorkomen dat ze hun eten te snel opschrokken. Ook leuk is een ballenwerper die automatisch ballen wegschiet zodat je zelf niet honderd keer hoeft te gooien. Maar je kan het ook simpel houden. Met een stevige rubber bal is een hond even blij.

Hondenpuzzel
Snuffelmat
Kauwspeelgoed

Honden snack

Je kunt de meeste honden geen groter plezier doen dan met een lekkere snack om iets om op te kauwen. Zo maar of als beloning als je hond iets goeds heeft gedaan of gewoon om hem te verwennen. En niet alleen iets om te eten of te kauwen, maar er is ook zoiets als hondenbier, met 0% alcohol natuurlijk. Bekijk hier welke snacks je je hond kado kunt doen.

Natuurlijke snacks hond
hondenbier
honden bonbons

Bijzondere halsband

Er zijn zulke leuke halsbanden voor honden met leuke kleuren, leuke patronen, met gps-trackers, koelhalsbanden of met met lampjes.

Koelhalsbanden
GPS tracker voor hond
Halsband lichtgevend
topi

Speciaal voor kleine hondjes

Kleine hondjes zijn een verhaal apart en er zijn ook veel speciale spulletjes voor zoals kleding en  tassen. Voor kleine hondjes zijn er wel hele schattige kadootjes. Wat denk je van een slaapzak voor de hond of zo’n leuke hondentas om je hond in te dragen?

Kijk voor meer ideeën ook bij de kado ideeën voor dierenliefhebbers.