kado wijnliefhebber

Kado voor een wijnliefhebber

Bijzondere kurkentrekker

Een kurkentrekker is een voorwerp waar een echte wijnliefhebber echt niet zonder kan. Er zijn allerlei bijzondere kurkentrekkers. Heel leuk om kado te geven.

Kurkentrekkers zijn er in allerlei prijscategorieën, soorten en maten. Grappige kurkentrekkers in de vorm van een poppetje of dier. Een elektrische kurkentrekker die al het werk voor je doet. Goedkope kurkentrekkers zijn er al van rond de 5 euro tot dure wandkurkentrekkers van enkele honderden euro’s.

kurkentrekker
elektrische kurkentrekker
kurkentrekker in de vorm van een dier
2

Wijnstopper

Als de kurk van de fles is en je drinkt de fles niet meteen helemaal leeg, dan is een wijnstopper handig. Wijnstoppers zijn er vaak in allerlei grappige uitvoeringen. Daarnaast zijn er ook wijnpompen, vaccuumpompen of andere bewaarsystemen. Dat zijn geschikte kadootjes voor iedere wijnliefhebber.

3

Wijn drink je op de juiste temperatuur

Een echte wijnliefhebber drinkt de wijn natuurlijk graag precies op de goede temperatuur. Daar zijn verschillende handige gadgets voor zoals wijnthermometers, wijnbeluchters, wijnkoelers en decanters. Dat zijn leuke en luxe dingen om kado te geven.

ook

Een boek uit de Top-10 van wijnboeken
boek over zelf wijn maken