kado voor een workaholic

Kado voor een workaholic

Het kan wel eens lastig zijn om een passend kado voor een werkverslaafde te vinden. Want als iemand vooral werkt, dan blijft er weinig tijd over voor hobby’s en andere dingen. Wat geef je iemand die veel en hard werkt?

Dit zijn onze aanraders:

1

Rustgevend kado

Wat kan je een workaholic geven om tot rust te komen na een dag hard werken? Harde werkers hebben vaak last van een stijve nek. Een massagekussen of massage apparaat is daarom ideaal om te ontspannen. Een anti-stressbal om de stress te verminderen helpt ook.Nog meer massageapparaten.

2

Kadootjes om te ontspannen

Een echte workaholic heeft vaak niet veel tijd om te bewegen. Een stoelfiets is daarom ideaal, die zet je gewoon onder je bureau. Zo kan je bewegen terwijl je werkt en blijf je ook nog een beetje fit. Iemand die altijd werkt, ziet meestal ook niet veel van de natuur. Geef daarom een stukje (nep)natuur kado in de vorm van een bonzai boom, een cd met natuurgeluiden of een mini zen garden.Nog meer bonsaiboompjes.

3

Altijd online

Smartwatches zijn de nieuwste rage in de gadgetwereld. Deze ‘slimme’ horloges zijn de ideale toevoeging op een smartphone of tablet. Zo ben je ook online als je je laptop of mobiel niet bij de hand hebt. Natuurlijk wil een workaholic nooit met een lege batterij komen zitten. Met een powerbank wordt de kans daarop een stuk kleiner. Ook een draadloze oplader of oplader voor in de auto zal in goede aarde vallen.Bekijk hier nog meer smartwatches.

Workaholics houden vaak ook van koffie.