kado huwelijk

Kado voor een huwelijk

Wat geeft je een bruidspaar kado op hun huwelijk? Misschien heeft het bruidspaar een verlanglijstje, of willen ze geld voor hun huwelijksreis, of misschien willen ze dat je iets geeft aan aan goed doen in hun naam. In dat geval is het een stuk makkelijk. Maar als dat niet het geval is, zal je zelf iets moeten bedenken.

Wil je geld geven, doe het dan op een leuke en originele manier.

Onze top-3 kado ideeën voor een huwelijk bestaan uit traditionele kado’s, altijd goed huwelijkskado’s of gepersonaliseerde kadootjes.

Traditioneel huwelijkskado

Wil je een traditioneel kado geven, geeft dan een voorwerp dat iedereen wel kan gebruiken, maar dan van goede kwaliteit. Ken je de smaak van het bruidspaar niet of niet goed genoeg, hou het dan een beetje neutraal wat kleur en stijl betreft. Een mooie klok, peper- en zoutstel, een vaas, een spiegel of lamp zijn maar een paar ideetjes.

Altijd goed romantische kadootjes

Er zijn kadootjes die best een beetje romantisch zijn en vrijwel altijd in goede smaak vallen, dus ook bij een bruidspaar. Iets waar ze altijd wel iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan twee ochtendjassen, twee champagneglazen, mr en mrs kadootjes, een twee persoons hangmat, een picknickset voor 2, een luxe dekbedset, een windlicht voor in de tuin of balkon.Gepersonaliseerd huwelijkskado

Een gepersonaliseerd kado is natuurlijk altijd persoonlijker dan een algemeen kado. Denk bij een gepersonaliseerd kado bijvoorbeeld aan een naambordje voor de voordeur, een poster of ander kunstwerk met de trouwdatum. Maar pennen, glazen, shirts of andere voorwerpen met daarop de namen van de bruid en bruidegom of de datum van hun huwelijk verwerkt, zijn ook leuke ideeën.


,

Nog niet op ideeën gekomen?

  • Geef het bruidspaar kaartjes voor een evenement, concert of andere gebeurtenis.
  • een bon voor een diner
  • een romantische serie op DVD
  • romantische muziek
  • geef ze een spel voor twee om samen te spelen
  • een kadobon, bijvoorbeeld voor 3 maanden Netflix.