Kado ideeën voor iemand die van dinosaurussen houdt

Veel kinderen, vaker jongens, houden en dromen van dinosaurussen. Misschien komt dat wel omdat ze niet meer bestaan en omdat het een soort magische figuren zijn net als draken bijvoorbeeld. 

Wat geef je iemand die van dinosaurussen houdt? Je kan eigenlijk alle kanten op. Boeken, spellen, puzzels, knutselspullen, speelfiguren, bouwsets, opgravingsset, dvd met films, enz. enz.

nr. 1

Creatieve dinosaurussen

Dinosaurussen spreken tot de verbeelding. Er is heel veel te knutselen en te kleuren met dino’s in allerlei kleurboeken. Is dat te simpel of niet spannend genoeg, ga dan voor dino strijkkralen of voor dinofiguren gieten van gips. Wil je het liever nog wat moeilijker? Dan zijn er ook lego pakketten waarmee me dinosaurussen kan bouwen of hele opgravingssets zodat je als een amateur archeoloog je eigen dinosaurus kan opgraven.Puzzels en spellen

Dinosaurus legpuzzels is een andere manier om met dino’s bezig te zijn. Een mooie puzzel van een prehistorisch landschap met een angstaanjagende dinosaurussen zijn een mooi kado. Vind een een spel een leuker kado, dan zijn er ook kwartetten met dino’s of het dino dokter spel, een soort dokter bibber maar dan met een dinosaurus waaruit botten gepakt moeten worden.Dinosaurus figuren

Wie wil er nou niet onder een mooie dekbek met dinosaurussen slapen? Of met een dino rugzak naar school? Zoek je wat kleiners dan zijn dino speelfiguren of een knuffelbeest ook kadootjes die zeker in de smaak zullen vallen.Meer ideeën?

  • Dino maskers, -staart of verkleedkleren zullen bij jonge kinderen in de smaak vallen
  • een dino skelet puzzel
  • een boek of encyclopedie
  • een opgravingsset voor dino’s
  • een film

Ideeën voor een dinoaurusfeestje
Kleurplaten met dinosaurussen