housewarming

Housewarming kado idee

Een nieuwe huis is in de meeste gevallen iets dat gevierd moet worden. Dus als de verhuizing gebeurt is en alle spullen een nieuwe plek hebben gekregen in hun nieuwe huis, dan is het tijd voor een housewarming feest of in ieder geval een bezoekje. Natuurlijk neem je dan wat leuks mee.  Maar wat?

Een boeket of mooie plant is heel erg op zijn plek bij een housewarming. Maar vind je dat te afgezaagd, dan vallen er genoeg andere dingen te bedenken.

Als je de smaak van de mensen die net verhuisd zijn niet al te goed kent, geef dan niet iets met een al te uitgesproken kleur of stijl. De kans is anders groot dat het kado ongebruikt en ongezien onder in de kast belandt.

Hier vind je een kaartje om bij je kado te doen.

Iets dat geluk brengt

Bij een housewarming party wens je mensen geluk in hun nieuwe huis. Leuk om een kado te geven dat geluk moet brengen of zorgt voor een goed feng shui. Denk aan een boeddha beeldje, een bamboeplant, een hamsa, een talisman, een dromenvanger, gelukskoekjes, iets met klavertjes vier of een hoefijzer.
 

 

Iets nuttigs

In een nieuw huis moet meestal geklust en schoongemaakt worden. Een gereedschapsset komt daarom altijd van pas. Maar ook schoonmaak spullen zoals een stoffer en blik of robotstofzuiger zullen in goede aarde vallen. Zeker als je ze een beetje leuk inpakt.
 


 

Iets om het huis aan te kleden

Een nieuw huis moet meestal nog een beetje aangekleed worden. Daarom zijn kadootjes die het huis een beetje aankleden altijd een goede keuze. Denk bijvoorbeeld aan een video deurbel, voordeur naamplaatjes, een mooie plant, kaarsen, een windorgel, een sleutelrekje.

 


 

Altijd goed bij een housewarming

Vul een emmer met een spons, afwasborstel, schoonmaakmiddel, handschoenen enz. Doe er plastic om heen en een strik en je hebt een superleuk kado