dierenliefhebber

Cadeau voor iemand die van dieren houdt

Mensen houden van dieren. Dat geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je hoeft niet van alle dieren te houden natuurlijk. Je kan best dol zijn op honden of poezen en een hekel hebben aan wespen.

Sommige mensen kijken graag naar dieren zoals vogelliefhebbers, anderen willen graag een dier verzorgen zoals honden en katten en anderen zijn bezorgd om dieren omdat er steeds minder van zijn bijvoorbeeld. Denk aan bijen en andere bedreigde diersoorten.

Het lijkt misschien het ideale cadeau om iemand een levend dier of huisdier cadeau te geven, maar dat is het niet. Tenminste niet als je niet 100% zeker weer of iemand zo’n dier kan en wil verzorgen. 

Voor alle dierenliefhebbers kan je een leuk cadeau bedenken. Het maakt de keuze wel makkelijker als je weet wat iemands lievelingsdier is. 

Knuffelbeest

Er zijn zoveel leuke knuffelbeesten of knuffeldieren te vinden en die zijn zeker niet alleen leuk voor kinderen. Sommige kinderen kunnen niet slapen zonder hun knuffeldier. Andere mensen verzamelen knuffels van een bepaalde soort. Dat maakt het kiezen waarschijnlijk makkelijker.

Kussen in de vorm van of met een dier
Grote en kleine knuffels
Interactieve knuffel

Dieren sieraad

Nog een leuk cadeau idee: een sieraad met de afbeelding van iemands lievelingsdier. Dieren zijn geliefde voorwerpen om af te beelden op sieraden. Zo zijn er leuke bedels met dieren, oorbellen of hangers met dieren voor aan een ketting.

Dierenbedel voor Pandora armband
Oorbellen met dieren
Dierenhanger

Dierengadgets

Er zijn zoveel voorwerpen met leuke afbeeldingen van dieren. Mokken, sierkussens, dekbedovertrekken of autostoeltjes voor honden. Voor kinderen zijn dieren verkleedkleren natuurlijk ook een superleuk idee.

Autostoeltje voor de hond
Dierenbekers of mokken
Dieren dekbed

Natuurlijk is er nog veel meer te bedenken.

  • Je kan iemand een voor iemand een dier adopteren. Dat kan een dier zijn op een boederij. Bijvoorbeeld een kip waarvan je dan iedere maand een mandje eieren krijgt. Maar ook bij de Stichting Proefdiervrij of Stichting Aap kan je dieren adopteren.

Dierenliefhebbers houden vaak ook van de natuur.
Voor honden hebben we ook cadeau ideeën.