moederdag

Cadeau idee voor moederdag

Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag in mei. Op deze dag worden moeders natuurlijk verwend. Dat kan met een cadeautje dat geen geld kost, zoals ontbijt op bed, een leuke kaart of een zelf geplukte bos bloemen. Kinderen op de basisschool knutselen vaak iets ter ere van moederdag.

En ja, moederdag is natuurlijk een beetje commercieel geworden, maar de meeste moeders waarderen het ontzettend als hun kinderen eraan denken om ze iets leuks te geven.

Een paar ideeën

Waar houdt je moeder van? Wat voor hobby’s of eigenschappen heeft ze. Houdt ze van theedrinken of van koffie, van sporten, van lezen, van muziek of van lekker eten? Dan wordt het al een stuk makkelijker om een cadeautje te kiezen.

Onze top-3 cadeau ideetjes voor moederdag

Accessoires voor mobiel

Is je moeder vaak druk met haar mobiel? Dan is een leuke accessoires voor haar mobiel een leuk idee. Denk aan nieuwe oortjes in een leuke kleur of een draadloze koptelefoon, een mooi nieuw hoesje. Moeders doen vaak meerdere dingen tegelijk, een telefoonstandaard of telefoonhouder is dan heel handig.

Iets met bloemen of planten

Wie houdt er niet van bloemen? Bloemen zijn ook een heel geschikt cadeautje voor moederdag. Alleen bloemen, bloemen met een vaas, kunstbloemen, droogbloemen, een plant, een pot voor een plant, een bonsai boompje, zaden of bollen of bijvoorbeeld een gieter voor binnen. Er is keuze genoeg.

Verwen spulletjes

Een lekker geurtje of verzorgingsproducten zullen zeker ook in de smaak vallen. De keuze is groot. Kies een bad- of doucheproduct dat lekker ruikt. Een goede handcrème is ook nooit weg.

Nog een paar tips

  • Een sierraad of sieradendoos
  • Iets van chocolade, een doos bonbons, brownies,
  • Mooie plant voor buiten
  • Bos bloemen
  • Een zelfgebakken taart, cupcakes, koekjes verpakt in een mooie trommel of blik.
  • Iets van make-up
  • Een bon voor de sauna, schoonheidsspecialiste of wellness
  • Een notitieblok of notitieboekje met een pen of vulpotlood